Expedieri și returnări

Facem livrari doar pe teritoriul României, la adresa pe care o veti preciza in comanda. Clientul are responsabilitatea de a furniza detaliile precise care vor permite efecuarea unei livrari corespunzatoare. Asadar, in cazul existentei vreunei erori cu privire la datele livrarii, nu vom fi raspunzatori de neefectuarea acesteia.

In functie de cantitatea si valorea produselor comandate, transportul poate fi asigurat de societate.

Ii poate fi livrat clientului un produs similar avand acelasi pret, in situatia in care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul clientului.

Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de conformitate daca este cazul.

Va invitam sa verificati conformitatea produselor in momentul efectuarii livrarii si inainte de a semna de primire.

ANULAREA COMENZII, RETURNARI SI RAMBURSARI

Produsele incomplete, defecte si/sau al caror ambalaj original a fost deteriorat pot fi returnate sau schimbate.
Orice produs care nu corespunde comenzii efectuate va fi schimbat.
Orice produs ce necesita a fi returnat sau rambursat trebuie sa fie returnat in starea si in ambalajul original, si trebuie sa includa toate partile sale componente, precum si toate accesoriile si documentele aferente. Returnarea produselor in aceste situatii este posibila doar daca clientul a verificat  produsele comandate in momentul efectuarii livrarii;

In cazul in care produsele au fost livrate si clientul refuza primirea comenzii fara vreo motivare, clientul nu va plati vreo penalitate, cu exceptia taxelor de transport, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.51/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr.130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.


Cele mai cumpărate