OSB 10mm

53,00 lei

1250x2500
Pret/buc, TVA inclus, valabil pentru minim 10buc, livrate in Bucuresti.

OSB-ul este folosit pentru: utilizarea in exterior sau interior; in constructii ca panouri portante pentru pardoseli, pereti si acoperisuri; fabricarea cutiilor si containerelor destinate ambalarii diferitelor produse, containerele pot fi folosite inclusiv pentru transportul maritim.
OSB (placa din furnire orientate) este format din fasii lungi si zvelte de furnir care sunt aranjate in 3 straturi, fiind dispuse in cruce. Aceasta metoda de dispunere precum si gradul inalt de suprapunere a fasiilor de furnir garanteaza stabilitatea dimensionala si o mare rezistenta mecanica.
Avantajele folosirii OSB-ului: este durabil si eficient, rapid si ieftin materialul se prelucreaza si se asambleaza usor, o casa de dimensiuni medii se poate realiza in doar cateva saptamani. greutatea redusa a constructiei, inseamna economii de beton si alte materiale necesare realizarii unei fundatii clasice gradul de izolare termica al unei constructii in care se utilizeaza panourile OSB este mult mai ridicat rezistenta sporita la miscarile seismice, datorita flexibilitatii materialului si masei reduse a constructiei, protejati mediul inconjurator.
In functie de cantitate si adresa de livrare, MAGCONSTRUCTII va poate oferi gratuit transportul la locatie.
Cere acum o oferta pentru a beneficia de cel mai bun pret!

Lungime 2500
Grosime 10
Tip preț buc
Latime 1250

7 alte produse din aceeași categorie