Diblu 220mm

Pret/buc, TVA inclus; Punga 250 buc

Alegerea diblurilor: Se face in functie de tipul materialului din care este alcatuit peretele: zidarie plina sau cu goluri, beton etc. La zidaria din caramida cu goluri sau din blocuri ceramice trebuie ca zona de ancorare a diblului sa depaseasca grosimea peretelui exterior al caramizii. Pentru pereti care nu pot fi incadrati in cei descrisi mai sus este necesara efectuarea unor teste de smulgere.
Lungimea diblurilor: Pentru a obtine rezistenta la smulgere, trebuie respectata lungimea de ancorare pentru dibluri. Stabilirea lungimii diblului: adancimea de ancorare+grosimea tencuielii(daca exista)+grosimea adezivului de lipit polistirenul+grosime termoizolatie.
Numarul Diblurilor: In general este necesar un numar de minim 6 dibluri/mp. Regula este valabila pentru cladirile cu o inaltime de 50 m si/sau o viteza a vantului de maxim 135km/h. Este necesara o confirmare din partea proiectantului.
Montarea diblurilor: Diblurile de polistiren se monteaza dupa intarirea mortarului adeziv de lipire. Talerul diblului va fi ingropat in termoizolatie pana la nivelul suprafetei acestora. Diblurile se vor verifica din punct de vedere al modului cum s-au fixat in suport. Diblurile cu tija strivita sau neancorate bine se vor scoate, iar alaturi se va monta un diblu nou.
In functie de cantitate si adresa de livrare, MAGCONSTRUCTII va poate oferi gratuit transportul la locatie.
Cere acum o oferta pentru a beneficia de cel mai bun pret!

Lungime 220
Tip preț buc

30 alte produse din aceeași categorie