Swisspor EPS100

Pret/bax, TVA inclus

SWISSPOR EPS 100 Placi de polistiren expandat obtinute prin procesarea polistirenului expandabil ignifugat. Placi de polistiren, rectangulare, cu suprafata neteda, fara denivelari si abateri dimensionale in afara celor prescrise. Placi detensionate care nu vor lucra in timp, evitandu-se astfel formarea fisurilor.
Domenii de utilizare: Termoizolarea suprafetelor cu incarcare mecanica redusa. Izolatia termica a teraselor necirculabile, a pardoselilor sub sape sau placi armate, izolatia acoperisurilor inclinate, sub invelitoare. Izolatia camerelor frigorifice. Izolatia planseului peste spatii reci (inglobarea in pardoseala).
Avantaje: Este usor de manipulat si de prelucrat. O buna capacitate de difuzie, ceea ce inseamna ca nu permite trecerea apei, dar permite trecerea vaporilor de apa datorita microporozitatii sale. in consecinta peretele poate respira si nu va fi umed. Permite aplicarea vopselelor acrilice (numai cele fara diluanti). Are cea mai buna eco-eficienta deoarece procesele de obtinere nu sunt mari consumatoare de energie.
grosime 20mm - 24 buc/bax, 12mp/bax
grosime 30mm - 16 buc/bax, 8mp/bax
grosime 50mm - 10 buc/bax, 5mp/bax
grosime 100mm - 5 buc/bax, 2.5mp/bax

In functie de cantitate si adresa de livrare, MAGCONSTRUCTII va poate oferi gratuit transportul la locatie.
Cere acum o oferta pentru a beneficia de cel mai bun pret!

Densitate 100
Tip preț bax

30 alte produse din aceeași categorie