Termoizolatie  Conține 75 produse.

Subcategorii

 • Adezivi de termoizolatie

  Modernitatea si confortul sunt doua dintre trasaturile pe care le vizam chiar si in domeniul constructiilor. Locuintele din actualitata sunt cele care beneficiaza de tot mai multa modernizare in ultima perioada, termoizolatia fiind cea vizata de majoritatea proprietarilor. Sistemele de termoizolatie sunt inglobate intr-un intreg procedeu ce vizeaza in principal mentinerea caldurii in interior, actionand in acest sens asemenea unei bariere ce impiedica disperarea temperaturilor in exterior.

  Termoizolatia mentine temperatura optima in incaperile cladirilor civile sau industriale, actionand in acest sens atat in timpul anotimpului friguros, cat si in timpul anotimpurilor calduroase. In functie de propriile preferinte, MagConstructii va ofere la cele mai mici preturi sisteme de termoizolatie realizate din cele mai calitative materiale ce viseaza indeplinirea dorintelor dumneavoastra. Astfel, in gama noastra de materiale pentru termoizolatie ieftine, veti gasi variate tipuri de vata de sticla sau vata bazaltica obtinuta in fabricile celor mai renumiti producatori precum Isover sau Ursa. Mai mult decat atat, va oferim o a doua obtiune pentru a realiza sistemul de termoizolatie pentru locuinta dumneavoastra - variate tipuri de placi de polistiren extrudat sau placi de polistiren expandat.

  MagConstructii este cel care va ofera cele mai optime solutii pentru a beneficia de cel mai performant sistem de izolatie pe care il puteti aplica atat la exterior, cat si la interior. Peretii sunt cei care adesea beneficiaza de un sistem termoizolant, insa nici pardoselile, mansardele, subsolul sau terasele nu se lasa mai prejos. Achizitionand la cele mai mici preturi materialele pentru termoizolatia locuintei dumneavoastra veti beneficia de un climat interior demn de adevarata performanta si astfel nu veti mai expune constructia fluctuatiilor de temperaturi mult prea scazute sau mult prea ridicate. In plus, daca alegeti placile de polistiren ieftin sau tipuri de vata minerala bazaltica sau vata minerala de sticla veti avea parte de un consum redus al costurilor de intretinere si astfel amortizarea sumei cheluite la achizitionare se va realiza in cel mai scurt timp. De asemenea, cu ajutorul placilor de polistiren ieftine pe care le punem la dispozitia dumneavoastra veti putea oferi un design placut fatadelor, intrucat acestea preiau functia de mascare a peretilor constructie dumneavoastra.

  Disponibilitatea depozitului nostru de materiale de constructii este permanenta, astfel ca veti putea achizitiona la cele mai mici preturi placi de polistiren ( expandat sau extrudat), vata bazaltica sau vata de sticla, cat si adezivi si accesorii pentru a obtine izolatia perfecta a constructiilor civile sau industiale. De acum, puteti beneficia de un microclimat ideal pe care il veti obtine cu ajutorul celor mai ieftine sisteme de termoizolatie pe care MagConstructii le punem la dispozitia clientilor care stiu cum sa aleaga cele mai inteligente solutii!

 • Dibluri polistiren

  Diblurile pentru polistiren sunt intrumentele cu ajutorul carora placile pentru termoizolatie sunt fixate pe suportul peretilor de constructie, indiferent daca acestia sunt din beton, caramida, BCA , lemn, gips carton, etc. Apleand la produsele noastre de materiale de constructii ieftine, veti beneficia de preturi unici pentru dibluri polistiren intrucat noi suntem cei care se gandesc intodeauna la avantajele financiare ale clientilor nostri.

  Daca doriti sa achizitionati la cele mai mici preturi dibluri polistiren, pentru inceput va trebui sa cunoasteti cateva informatii care va vor ajuta sa alegeti modelul necesar pentru termoizolatia pe care o realizati. In functie de materialul din care este construita cladirea, noi va oferim dibluri polistiren ieftine cu dimensiuni diferite, incepand de la 80 mm pana la 200mm pentru ca indiferent de grosimea peretului sa puteti gasi in gama noastra de dibluri polistiren cu preturi avantajoase modelul perfect necesitatilor dumneavoastra! MagConstructii.ro va ofera dibluri polistiren la preturi rentabile dispunand de calitate la cel mai inalt nivel pentru a evita probleme de tipul dezintegrarii acestora sau chiar a distrugerii termoizolatiei.

  Desi preturile diblurilor polistiren sunt uimitor de mici, acest lucru nu indruma catre stabilirea calitatii lor, MagConstructii garandundu-va in permanenta raportul calitate - pret exelent pentru a aduce beneficii bugetului dumneavoastra. Datorita faptului ca termoizolatia a devenit o modalitate de izolatie a cladirilor foarte eficienta, oferind avantajele unui ambient cu un confort termic ridicat, diblurile pentru polistiren sunt la mare cautare in aceasta perioada. Noi ne ocupam in permanenta de nevoile clientilor nostri si din acest motiv la MagConstructii.ro veti gasi oricand dibluri polistiren ieftine, de o calitate ireprosabila. Indiferent de modelul pe care il veti alege, diblul polistiren marca MagConstructii este foarte eficient realizand o prindere rapida si o fixare de lunga durata. Patrunderea usoara in materialul de polistiren si trecerea acestuia prin stratul de material utilizat in lipirea placilor de izolatie sunt doar cateva dintre avantajele pe care MagConstructii vi le ofera prin intermediul diblului polistiren ieftin pe care il veti putea achizitiona online, profitand de cele mai bune preturi.

 • Tesatura fibra de sticla

  Tesatura fibra de sticla este special conceputa pentru a oferi rezistenta termosistemelor pentru fatade, astfel ea devine un element de armatura care protejeaza peretii impotriva fisurilor sau a crapaturilor. Mai mult decat atat, puteti folosi fibra de sticla pentru structurile interioare sau exterioare, astfel ea devine un material de constructii versatil, si prin urmare extrem de utilizat si bine cotat in ceea ce priveste performanta si avantajele pe care le ofera. MagConstructii vine cu o noutate care va incanta pana si cei mai pretentiosi clienti - preturi de top care vor reprezenta cele mai smart investitii!

  Astfel, va oferim plase ieftine din fibra de sticla ce se vor intregra perfect in materialul adeziv, fara a crea probleme sistemului de termoizolatie, ci mai mult decat atat il va ajuta pe acesta sa beneficieze de un grad ridicat de rezistenta, fixand adevizul in asa maniera incat optureaza cu eficienta aparitia fisurilor ce vor arata inestetic si, astfel, peretii nu vor necesita noi reparatii. In plus, ca si pret fibra de sticla pe care o veti achizitiona implica costuri ieftine, astfel ca puteti beneficia de calitatea celei mai performante plase de sticla optand pentru cele mai mici investitii. Va ajutam sa va renovati locuinta sau sa realizati cea mai avantajoasa locuinta din punct de vedere al confortului termic, cat si in ceea ce priveste rezistenta si aderenta gruntului aplicat pe suprafetele fatadelor sau peretilor ( interiori sau exteriori).

  Tesatura din fibra de sticla si preturile pe care le ofera MagCostructii vor fi cireasa de pe tort, deoarece veti descoperi performanetele furnizorului nr.1 de materiale de constructii obtinute din cele mai calitative elemente specifice acestui domeniu. Pentru a intelege intregul proces de termoizolatie si pentru a stii ce materiale sunt necesare, cat si etapele de utilizare a fiecarui component in parte, trebuie sa stiti faptul ca plasa de fibra de sticla se afla printre penultimele etape ale finalizarii procesului de termoizolatie si reprezinta unul dintre cele mai importante componente ale intregului procedeu de camuflare a fatadelor sau peretilor in vederea obtinerii unui climat termic optim nevoilor dumneavoastra. In plus, termoizolarea va aduce economii in ceea ce priveste consumul redus de caldura! Daca ideea acestei tehnologie de termoizolare a cladirilor civile sau industiale va surade, atunci apleati la furnizarea materialelor de constructii ieftine pe care MagConstructii vi le ofera la cele mai avantajoase preturi!

  Astfel, va garantam preturi unice al plaselor din fibra de sticla pe care le veti gasi la cele mai bune oferte numai la MagConstructii.ro!

 • Accesorii termoizolatie

  Pentru un plus de armare a sistemului termoizolant pe care il realizati, MagConstructii.ro va furnizeaza pentru eficienta termoizolatie accesorii ieftine cu rol in suplimentarea armaturii. In categoria noastra de accesorii pentru termoizolatie veti gasi specialele profile ieftine pentru colt cu plasa sau veti putea achizitiona la cele mai bune preturi profile pentru soclu sau profile PVC cu picurator ieftine. MagConstructii este cel care va ofera o gama larga de accesorii pentru termoizolatie la cele mai rezonabile preturi, facand ca investitia dumneavoastra sa va aduca un consum redus de resurse financiare, astfel ca veti construi rapid cele mai eficiente sisteme de termoizolatie obtinute cu ajutorul celor mai calitative materiale de constructii!

  Pentru a intelege intregul proces de termoizolatie si pentru a stii ce materiale sunt necesare, cat si etapele de utilizare a fiecarui component in parte, trebuie sa stiti faptul ca plasa de fibra de sticla se afla printre penultimele etape ale finalizarii procesului de termoizolatie si reprezinta unul dintre cele mai importante componente ale intregului procedeu de camuflare a fatadelor sau peretilor in vederea obtinerii unui climat termic optim nevoilor dumneavoastra. Profilele ieftine fac parte din categoria noastra de accesorii pentru termoizolatie, ele imbunatatind intregul proces. Pentru fatadele termoizolate din exterior, cat si pentru peretii termoizolatii din interior noi va oferim cele mai mici preturi la profilele necesare armarii riguroase a zonelor care suporta un mai mare grad de solicitari mecanice. In plus profilele ieftine pentru termoizolatie ajuta suprafetele termoizolate cu diferite placi specifice sa beneficieze de rectiliniaritate perfecta.

  Achizitionati la cele mai mici preturi profile pentru soclu, asigurand termoizolatia exterioara de anumiti factori ce vor determina degradarea rapida a texturii acesteia. De exemplu, va oferim profilul pentru soclu ieftin ce va oferi termoizolatiei sustinere, el montandu-se la baza acesteia si de asemenea, va actiona impotriva inflitrarilor apei devenind protectorul izolatiilor exterioare. Acum nu mai trebuie sa va faceti probleme in ceea ce priveste degradarea tencuielii de pe fatadele exterioare precum balconul sau tereasa, deoarece MagConstructii va ofera solutia ideala. Achizitionati la cel mai ieftin pret profilul PVC cu picurator si evitati ca apa sa se inflitreze in termoizolatie, ceea ce va duce la degradarea tencuielii in cel mai scurt timp! Cu noi nu numai ca veti construi rapid, intr-o maniera profesionista, ci veti beneficia de cele mai mari oferte realizate de cele mai mici preturi ale profilelor pentru termoizolatie.

  Nu uitati ca la noi, veti gasi preturi care garanteaza calitatea, desi ele implica cele mai mici costuri!

 • Vata minerala bazaltica

  Doriti un sistem de termoizolatie ieftin? Aveti nevoie de o solutie eficienta si de lunga durata? MagCosntructii va pune la dispozitie cea mai ieftina vata minerala bazaltica, pe care o puteti achizitiona in cea mai moderna maniera a actualitatii - shoppingul online. Acum nu mai este nevoie sa mergeti in cautarea materialelor de termoizolatie prin magazinele fizice, deoarece exista un depozit de materiale de constructii online care va ofera cele mai mici preturi de achizitionare. Noi sunt MagConstructii, cel care pune accentul pe multumirea clientilor sai, oferindu-le cel mai bun raport calitate-pret!

  Vata minerala bazaltica dispune de multiple caracteristici, incepand cu modalitatea simpla de aplicare pe suprafetele ce vor fi izolate si terminand cu multiplele avantaje pe care le ofera pe parcursul anilor ce vor urma. Va pune la dispozitie multiple variante de vata minerala bazaltica ieftina, material termoizolant cu o buna conductivitate termica, rezistent la umiditate si perfect pentru a impiedica dispersarea focului in caz de incendiu. Mai mult decat atat, este cel mai eficient material fonoizolator, astfel ca vizeaza si reducerea undelor sonore, indiferent de tipul acestora. Ca si utilizare, va oferim solutia ideala de termoizolare a locuintei dumneavoastra, punandu-va la dispozitie placile din vata minerala bazaltica ieftina pentru amenajarea interioara sau exterioara. In categoria noastra de sisteme pentru termoizolatie veti gasi cele mai mici preturi pentru vata minerala bazaltica pe care doriti sa o achizitionati, astfel ca avantajele nu vor fi indreptate doar catre modernitatea locuintei dumneavoastra, ci si catre bugetul de care dispuneti.

  Calitatea ridicata si preturile mici ale placilor de vata minerala bazaltica sunt specialitatea depozitului de materiale de constructii - MagConstructii.ro! Va asiguram cele mai eficiente materiale de termoizolatie de care veti fi realmente incantati si cele mai optime servicii de achizitionare. Ne dorim o colaborarea armonioasa cu clientii nostri carora le vom oferi cele mai avantajoase preturi.

 • Vata minerala din sticla

  Vata minerala din sticla reprezinta un izolator menit sa aduca confort termic si acustic, cat si siguranta in caz de incediu. Mai mult decat atat, si umiditatea interioara este o problema cu care se confrunta tot mai multi dintre proprietari, insa daca alegi sa beneficieze de avantajele unui izolator termic care va bara in mod constant aparitia mucegaiului sau a ciupercilor pot opta pentru vata minerala de sticla ieftina pe care o avem in categoria noastra de materiale de constructii pentru sisteme de termoizolatii.

  Te regasesti in cautarea izolatorilor din vata minerala de sticla ieftini? MagConstructii reprezinta cea mai buna alegere! Aici vei gasi avantajele unor izolatori termici pentru exterior si interior prezentati de vata minerala de sticla obtinuta din fire minerale, deci puteti realiza fara alte argumente ca aceasta este un izolator ecologic. In plus, acest vata minerala de sticla ieftina este un izolator termic ce detine proprietatea fonoabsorbanta la un nivel inalt de frecvente ceea ce va permite sa beneficiezi de relaxare chiar si atunci cand zgomotele sonore inalte isi fac aparitia.

  In gama noastra de cu cele mai mici preturi pentru izolatori termici vei gasi tipurile de vata minerala din sticla ieftine special utilizate pentru a oferi sisteme de termoizolatie performante pardoselilor, peretilor exteriori, peretilor interiori, planseelor sau mansardelor. Cele doua tipuri de vata minerala de sticla ieftine pe care vi le oferim sunt de tipul Isover si Urda, doua dintre cele mai recunoscute marci care vizeaza performanta si caliatea acestor sisteme de termoizolare a cladirilor civile sau industriale. Noi va oferim cele mai mici costuri ce implica raportul dintre calitate performanta -pret al vatei minerale de sticla, avand cele mai mari performante acustice. Noi garantam intotdeuna cele mai mici preturi pentru izolatorii termici precum vata minerala de sticla, iar dumneavoastra va veti bucura de cele mai mari avantaje ale unor sisteme termoizolante de top! Alegeti inteligent si construiti rapid cu ajutorul materialelor de constructii marca MagConstructii la cele mai ieftine preturi!

  Magconstructii.ro este furnizorul ideal pentru sistemele de termoizolatii ieftine, intre ele regasindu-se si faimoasa vata minerala din sticla la preturi de nerefuzat! Garantam intotdeauna cele mai bune preturi ce combat orice concurenta! Ajutorul nostru va ramane disponibil oricand, iar dumneavoastra nu va trebui sa trebui decat sa faci alegerea potrivita!

 • Polistiren extrudat

  Polistirenul extrudat este izolatorul perfect pentru a fi utilizat pentru placarea pardoselilor, a fundatiilor de beton, pentru spatiile subterane, terane sau supraterane avand o valoare scazuta a conductivitatii termice si un grad ridicat de rezistenta impotriva umezelii. Magconstructii va ofera panouri de polistiren extrudat ieftin, un izolator care detine cu mandria proprietatea de impermeabilitate, comportandu-se de asemenea foarte bine in cazul temperaturilor joase.

  Orice constructie civila sau industriala are nevoie de izolatie termica pentru fundatii sau pentru soclu, pentru fatadele exterioare - zonele expuse la cele mai aspre conditii termice, pentru suprafetele care sunt expuse mediilor umede sau chiar pentru acoperisuri sau pardoseli. Polistirenul extrudat ieftin il puteti achizitiona de la cel mai renumit depozit de materiale de constructii care va ofera in permanenta preturi incombatabile, investii inteligente care va vor ajuta sa aduceti profit buzunarului dumneavoastra! Pentru ca va ganditi si la calitatea polistirenului extrudat ieftin, MagConstructii va garanteaza cel mai bun raport calitate - pret, o caracteristica ce reprezinta cu mandrie activitatea noastra! Ne ingrijim in permanenta de nevoile si cerintele clientilor nostri, tinem cont de performanta materialelor de constructii pe care le furnizam si cunoastem cat este de importanta calitatea acestora . Noi va oferim cele mai fiabile solutii pentru ca izolatie termica pe care o veti realiza sa va aduca zambetul pe buze. Pretul polistirenului extrudat este cea mai buna investitie la MagConstructii! Acum, puteti achizitionat un vast numar de baxuri de polistiren extrudat ieftin pentru ca toata suprafata cladirii pe care o doriti protejata sa poata fi placata in mod corespunzator. Cu polistirenul extrudat veti obtine cea mai performanta izolatie care va va oferi in cel mai scurt timp avantaje durabile.

  MagConstructii va ofera diverse tipuri de polistiren extrudat, in functie de preferintele si nevoile pe care le doriti a fi indeplinite. La MagConstructii veti gasi tot ce este necesar pentru izolarea cladirilor, polistirenul extrudat ieftin facand fata cu brio celor mai exigente cerinte din punct de vedere al calitatii si, implicit, ale costului. Daca veti cauta polistiren extrudat ieftin, optati pentru cea mai buna alegere - MagConstructii.ro, furnizorul dumneavoastra care dispune cele mai calitative materiale de constructii la cele mai rentabile preturi!

 • Polistiren expandat

  Datorita tehnologie moderne, polistirenul expandat reprezinta o noutate in domeniul termoizolatiilor. Polistirenul expandat vizeaza in primul rand confortul termic si acustic al constructiilor civile sau industriale, fiind utilizat atat pentru izolarea termica interioara, cat si pentru izolarea termica exterioara. Fiind izolatorul termic de inalta calitate, polistirenul expandat este unul dintre cele mai usoare sisteme de termoizolatie cu ajutorul carora puteti oferi constructiilor tot confortul termic de care au nevoie. In acest sens, este vizata reducerea consumului de caldura, deci reducerea costurilor de intretinere, pe care le puteti obtine achizitionand la cele mai mici preturi placile de polistiren expandat pe care MagConstructii le pune la dispozitia dumneavoastra.

  Colaborarea noastra cu cei mai renumiti producatori ai placilor de polistiren expandat Austrotherm, Adeplast sau Swisspor ne ofera posibilitatea sa va oferim cea mai buna calitate a placilor de polistiren expandat la cele mai mici preturi. Multumirea clientilor nostri se realizeaza prin cel mai bun raport calitate-pret, astfel ca puteti avea singuranta faptului ca MagConstructii se regaseste printre putinele depozite care furnizeaza cele mai performante sisteme de termoizolatie la preturi incomtabile. Pentru a alege polistirenul expandat perfect nevoilor dumneavoastra, va oferim trei dintre cele mai calitative placi de termoizolatie cu un renume rasunator in domeniul materialelor de constructii. Astfel, puteti fi siguri de faptul ca veti achizitiona la cele mai mici preturi placile de polistiren expandat care isi vor mentine toate proprietatile de-a lungul timpului, fiind izolatorul termic perfect pentru locuinta dumnevoastra. Indiferent de marca polistirenul expandat pe care o preferati, acest izolator nu va permite infiltratiilor sa patrunda umezind structura constructie, are eficienta impotriva inghetului, dispune de proprietatea ignifuga si acustica in conformitate cu toate normele impuse de organele specializate in acest domeniu.

  Intreaga experienta pe care o avem in domeniul furnizarii celor mai calitative materiale de constructii, ne-a ajutam sa obtinem un renume de top si astfel ne bucuram de cele mai multe aprecieri venite din partea clientilor care au achizitonat la cele mai mici preturi placi de polistren expandat de care se simt cu adevarat incantati. Astfel, noi suntem cei care va ofera cele mai cele mai ieftine materiale pentru implementarea celor mai eficiente sistemele de termoizolatie care vor oferi locuintei dumneavoastra toate avantajele viitorului. MagConstructii va ajuta sa construiti economisind, astfel ca alegerea pe care o veti face va fi realmente doar in avantajul dumneavoastra!

pe pagină
Se afişează 1-48 din 75 articole
Se afişează 1-48 din 75 articole

- Descriere - Termoizolatie

Modernitatea si confortul sunt doua dintre trasaturile pe care le vizam chiar si in domeniul constructiilor. Locuintele din actualitata sunt cele care beneficiaza de tot mai multa modernizare in ultima perioada, termoizolatia fiind cea vizata de majoritatea proprietarilor. Sistemele de termoizolatie sunt inglobate intr-un intreg procedeu ce vizeaza in principal mentinerea caldurii in interior, actionand in acest sens asemenea unei bariere ce impiedica disperarea temperaturilor in exterior.

Termoizolatia mentine temperatura optima in incaperile cladirilor civile sau industriale, actionand in acest sens atat in timpul anotimpului friguros, cat si in timpul anotimpurilor calduroase. In functie de propriile preferinte, MagConstructii va ofere la cele mai mici preturi sisteme de termoizolatie realizate din cele mai calitative materiale ce viseaza indeplinirea dorintelor dumneavoastra. Astfel, in gama noastra de materiale pentru termoizolatie ieftine, veti gasi variate tipuri de vata de sticla sau vata bazaltica obtinuta in fabricile celor mai renumiti producatori precum Isover sau Ursa. Mai mult decat atat, va oferim o a doua obtiune pentru a realiza sistemul de termoizolatie pentru locuinta dumneavoastra - variate tipuri de placi de polistiren extrudat sau placi de polistiren expandat.

MagConstructii este cel care va ofera cele mai optime solutii pentru a beneficia de cel mai performant sistem de izolatie pe care il puteti aplica atat la exterior, cat si la interior. Peretii sunt cei care adesea beneficiaza de un sistem termoizolant, insa nici pardoselile, mansardele, subsolul sau terasele nu se lasa mai prejos. Achizitionand la cele mai mici preturi materialele pentru termoizolatia locuintei dumneavoastra veti beneficia de un climat interior demn de adevarata performanta si astfel nu veti mai expune constructia fluctuatiilor de temperaturi mult prea scazute sau mult prea ridicate. In plus, daca alegeti placile de polistiren ieftin sau tipuri de vata minerala bazaltica sau vata minerala de sticla veti avea parte de un consum redus al costurilor de intretinere si astfel amortizarea sumei cheluite la achizitionare se va realiza in cel mai scurt timp. De asemenea, cu ajutorul placilor de polistiren ieftine pe care le punem la dispozitia dumneavoastra veti putea oferi un design placut fatadelor, intrucat acestea preiau functia de mascare a peretilor constructie dumneavoastra.

Disponibilitatea depozitului nostru de materiale de constructii este permanenta, astfel ca veti putea achizitiona la cele mai mici preturi placi de polistiren ( expandat sau extrudat), vata bazaltica sau vata de sticla, cat si adezivi si accesorii pentru a obtine izolatia perfecta a constructiilor civile sau industiale. De acum, puteti beneficia de un microclimat ideal pe care il veti obtine cu ajutorul celor mai ieftine sisteme de termoizolatie pe care MagConstructii le punem la dispozitia clientilor care stiu cum sa aleaga cele mai inteligente solutii!