Polistiren extrudat  Conține 16 produse.

Subcategorii

 • Polistiren extrudat Briotherm

  Polistirenul extrudat Briotherm reprezinta solutia ideala a sistemelor de izolatie de mare rezistenta. Astfel, va oferim cea mai eficienta metoda pentru a izola fatadele exterioare, acoperisurile sau terasele, peretii camerelor firgorifice, fiind un produs cu o mare rezistenta la situatii de inghet - dezghet. MagConstructii va ofera baxurile de polistiren extrudat Briotherm la preturi ce va ajuta sa economisiti reale resurse financiare, depozitul nostru de materiale de constructii dispunanad de marimi si grosimi diferite pentru ca fiecare client sa poata achizitiona tipul de polistiren extrudat Briotherm perfect pentru nevoile sale.

  Mai mult decat atat, nu numai ca va punem la dispozitie un material de constructii ieftin, ci va oferim polistirenul extrudat la cele mai mici preturi care dispune de o mare versatilitate de utilizare. Astfel, veti putea achizitiona la preturi ieftine polistiren extrudat Briotherm pentru folosinta lui in izolarea pardoselilor interioare si exterioare, intrucat fiabilitatea acestuia si rezistenta ridicata sunt caracteristicile care vor oferi protectie si siguranta constructiilor dumneavoastra. Pentru ca orice constructie trebuie realizata in cele mai bune conditii dupa un plan bine stabilit, placile de polistiren extrudat pot reprezenta alegerea perfecta de izolatie termica cu cel mai inalt grad de rezistenta in mediile umede si racoroase. Achizitionat la cele mai mici preturi polistirenul extrudat Briotherm bareaza dispersarea incendiului, el detinand si proprietatea ignifuga, rezistenta marita la foc fiind o caracteristica pe care trebuie sa o vizati atunci cand alegeti sistemul izolator al cladirilor industiriale sau civile.

  Panourile de polistiren extrudat placheaza in mod eficient suprefetele pe care le doriti a fi protejate, rezistenta lor mecanica ducand catre durabilitate de lunga durata. Pentru a obtura toate fenomenele ce pot duce la degradare si distrugerea constructiilor dumneavoastra si pentru a va ajuta sa beneficiati de tot confortul termic interior, va punem la dispozitie baxuri de polistiren exrtrudat ieftin Briotherm existente in diferite sub forma diferitelor marimi ce fac referire la grosimea fiecarei placi de izolatie.

  Cu MagConstructii.ro beneficiati de cel mai avantajos sistem de izolatie termica achizitionat la cele mai mici preturi! Avantajele preturilor mici fac parte din serviciile pe care le oferim celor care stiu sa aleaga inteligent cele mai calitative materiale de constructii! Alegeti polistirenul extrudat Briotherm, iar Magconstructii va garanteaza cel mai bun raport calitate - pret!

 • Polistiren extrudat Fibran
 • Polistiren extrudat Dow

  In actualitate, confortul unei constructii, indiferent daca aceasta este civila sau industriala, consta in izolarea termica de care beneficiaza. Pentru ca tot mai multe constructii beneficiaza in ultima vreme de sisteme de termoizolatie, au aparut tot mai mult tehnologii si metode prin care se pot realiza aceste lucrari. Ceea ce este important de cunoscut pentru a incepe lucrarea propriu-zisa sunt caracteristicile fiecaruia dintre materialele folosite in acest scop. Tehnologia moderna si avansata a dus la aparitia diferitelor tipuri de izolatii, tocmai de aceea MagConstructii nu numai ca va ofera cele mai avantajoase preturi de achizitie, ci va pune la dispozitie cele mai noi solutii de izolare a cladirilor industriale sau civile.

  Polistirenul extrudat Dow este cel care se mentine in topul preferintelor prin prisma fiabilitatii sale, cat si a versatilitatii de utilizare de care dispune. Daca alegeti sa izolati fundatiile constructiilor, pardoselile, peretii exteriori, fatadele sau soclurile constructiilor puteti opta pentru achizitionata polistirenului extrudat Down la cele mai mici preturi ce vor aduce profit oricarui client MagConstructii! Polistirenul exrudat Dow ieftin pe care il oferim pentru confortul dumneavoastra este un material stabil, este foarte usor de manipulat si este extrem de usor de utilizat.

  La MagConstructii achizitionati la cele mai mici preturi panouri de plolistiren extrudat Dow caracterizate de o structura uniforma obtinuta din celule inchise ce conduc catre avantajele oricarui utilizator al performantului sistem de izolatie termica. Comandand panourile de polistiren extrudat Dow ieftine de la MagConstructii veti putea beneficia pe termen lung de valoarea scazuta a conductivitatii termice, intrucat acest sistem de izolatie atrage vaporii de caldura, nepermitand acestora sa se strecoare in exterior. In plus, puteti achizitiona la cele mai mici preturi polistiren extrudat Dow pentru placarea suprafetelor din exterior, beneficiati de inalta performanta a durabilitatii texturii cladirilor, rezistenta ridicata a acestuia la conditii climatice aspre fiind solutia ideala pentru a contracara efectele de inghet-dezghet.

  Cladirile pe care le construiti au nevoie de cea mai recenta si avantajoasa tehnologie menita sa ii ofere protectia necesara, iar MagConstructii va ofera cea mai benefica tactica pentru a va asigura de toate nevoiele si preferintele. Optati pentru placile de polistiren extrudat Dow ieftine si incurajati cladirile sa devine adevarate arme impotriva factorilor care au rolul de a duce la degradarea si distrugerea rapida a acestora. Noi va ajutam cu achizitionare ploistirenului extrudat Dow la preturi avantajoase, iar dumneavoastra veti avea parte de confort si siguranta unei cladiri menite durabilitatii.

 • Polistiren extrudat Apla
pe pagină
Se afişează 1-10 din 16 articole
Se afişează 1-10 din 16 articole

- Descriere - Polistiren extrudat

Polistirenul extrudat este izolatorul perfect pentru a fi utilizat pentru placarea pardoselilor, a fundatiilor de beton, pentru spatiile subterane, terane sau supraterane avand o valoare scazuta a conductivitatii termice si un grad ridicat de rezistenta impotriva umezelii. Magconstructii va ofera panouri de polistiren extrudat ieftin, un izolator care detine cu mandria proprietatea de impermeabilitate, comportandu-se de asemenea foarte bine in cazul temperaturilor joase.

Orice constructie civila sau industriala are nevoie de izolatie termica pentru fundatii sau pentru soclu, pentru fatadele exterioare - zonele expuse la cele mai aspre conditii termice, pentru suprafetele care sunt expuse mediilor umede sau chiar pentru acoperisuri sau pardoseli. Polistirenul extrudat ieftin il puteti achizitiona de la cel mai renumit depozit de materiale de constructii care va ofera in permanenta preturi incombatabile, investii inteligente care va vor ajuta sa aduceti profit buzunarului dumneavoastra! Pentru ca va ganditi si la calitatea polistirenului extrudat ieftin, MagConstructii va garanteaza cel mai bun raport calitate - pret, o caracteristica ce reprezinta cu mandrie activitatea noastra! Ne ingrijim in permanenta de nevoile si cerintele clientilor nostri, tinem cont de performanta materialelor de constructii pe care le furnizam si cunoastem cat este de importanta calitatea acestora . Noi va oferim cele mai fiabile solutii pentru ca izolatie termica pe care o veti realiza sa va aduca zambetul pe buze. Pretul polistirenului extrudat este cea mai buna investitie la MagConstructii! Acum, puteti achizitionat un vast numar de baxuri de polistiren extrudat ieftin pentru ca toata suprafata cladirii pe care o doriti protejata sa poata fi placata in mod corespunzator. Cu polistirenul extrudat veti obtine cea mai performanta izolatie care va va oferi in cel mai scurt timp avantaje durabile.

MagConstructii va ofera diverse tipuri de polistiren extrudat, in functie de preferintele si nevoile pe care le doriti a fi indeplinite. La MagConstructii veti gasi tot ce este necesar pentru izolarea cladirilor, polistirenul extrudat ieftin facand fata cu brio celor mai exigente cerinte din punct de vedere al calitatii si, implicit, ale costului. Daca veti cauta polistiren extrudat ieftin, optati pentru cea mai buna alegere - MagConstructii.ro, furnizorul dumneavoastra care dispune cele mai calitative materiale de constructii la cele mai rentabile preturi!