Termeni și condiții

Orice comanda privind produsele aflate in magazinul online www.magconstructii.ro implica acceptul dumneavoastra complet al conditiilor generale privind vânzarea, conditii indicate mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie.

PRODUSE

Echipa noastra depune eforturi pentru mentinerea veridicitatii informatiilor expuse pe site si precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ. Exista posibilitatea  ca unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site sa fie  modificate de catre societate  fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Mentionam faptul ca societatea prezinta descrierea produselor complet,  insa din considerente de spatiu exista posibilitatea ca unele descrieri sa  fie incomplete. Cu toate acestea, va asiguram ca sunt prezente pe site informatiile cele mai relevante. Inainte de efectuarea comenzii va invitam sa cititi pe site caracteristicile esentiale ale produsului/produselor pe care doriti sa il/le comandati.

Fotografiile prezentate pe site nu reprezinta obiectul contractului, ci doar ilustreaza produsele si sunt folosite ca suport al textului, ele fiind proprietatea producatorilor.

DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE

Comenzile pot fi efectuate trimitand un mail la office@magconstructii.ro sau sunand la 0775.549.050.

Daca societatea confirma executarea unei comenzi, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii de catre client.

CONFIDENTIALITATE

Firma prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la client  a datelor personale necesare executarii comenzii si se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

PRETURI

Preturile afisate sunt exclusiv in LEI, având TVA si orice altfel de taxe incluse. Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe site. Pretul poate fi modificat in orice moment, fara preaviz.

Va atentionam  asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale site-ului sau erori, pretul afisat poate sa nu fie cel real. In astfel de situatii, ne obligam sa informam clientul asupra pretului corect.

Promotiile/ofertele prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda,  nu putem garanta pretul si termenul de livrare. Achizitionarea acestor produse implica achitarea unui avans de minim 45% din valoarea comenzii.

Preturile ofertate sunt valabile 3 zile din momentul confirmarii acestora de catre un operator al www.magconstructii.ro.

Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru diferentele de pret ale produselor expuse pe siteul www.magconstructii.ro cauzate de diferite erori in afisarea acestora.


Cele mai cumpărate