Polistiren expandat  Conține 13 produse.

Subcategorii

 • Polistiren expandat Austrotherm

  Polistirenul expandat Austrotherm este un izolator de o inalta calitate, el regasindu-se in tehnologia si inovatia austriaca, faimoasa pentru performanta rezultatelor sale de-a lungul anilor. Pentru inceput, polisitrenul expandat Austrotherm si-a indreptat atentia catre tot ceea ce inseamna confortul termic al celor care initiaza procesele de termoizolatie a cladirilor si consumul redus de resurse financiare in ceea ce priveste intretinerea lunara. Izolatia Autrotherm este solutia ideala a unei case ce apartine viitorului, tocmai de aceea MagConstructii va ofera placile de polistiren expandat Austrotherm la preturi ce vor deveni o adevarata afacere pentru bugetul dumneavoastra.

  Va oferim la cele mai mici preturi polistiren expandat Austrotherm care va asigura randament termic ridicat, cel mai mare avantaj in comparatie cu alte sisteme termoizolante. Acest termosistem de izolatie este perfect pentru a fi aplicat pe fatadele cladirilor, pe fata ventilate si pereti usori, pe acoperisurile in panta, pentru pardoseli si pereti interiori, cat si pentru serpantele mansardelor. Aplenad la serviciile celui mai renumit depozit de materiale de constructii, veti putea achizitiona la cele mai mici preturi polistiren expandat Austrotherm, material ce va aduce avantajele fiabile in casa dumneavoastra. In plus, la noi veti gasi in permanenta varietatea modelului de polistiren expandat Austrotherm ieftin, intrucat gama noastra de produse gazduieste cele mai cautate tipuri ale acestui sistem termoizolant performant. Astfel,puteti comanda la cele mai mici preturi polistiren expandat Austrotherm, tinand const insa de tipul acestuia. Fiecare tip de polistiren expandat Austroherm ieftin pe care il detinem in categoria noastra de produse termoizolante este conceptut special pentru o activitate specifica.

  Datorita dorintei noastre de a oferi ajutor clientilor MagConstructii, oferindu-le de fiecare data cele mai calitative si ieftine placi de polistiren expandat Austrotherm, beneficiem astazi de un mare respect din partea tuturor celor care au avut incredere in serviciile si produsele noastre. Pentru noi, calitatea bate cantitatea, iar raportul pret-calitate este intotdeauna vizat si respectat! Construim si renovam impreuna cu dumneavoastra, deoarece grija noastra pentru siguranta si multumirea clientilor primeaza in fiecare actiune pe care o intreprindem.

  MagConstructii.ro va deveni furnizorul dumneavoastra de materiale de constructii ori de cate ori veti dori sa realizati orice model de proiectie sau sisteme de termoizolatie. Noi va oferim cele mai calitative materiale de constructii la preturi de nerefuzat!

 • Polistiren expandat Swisspor

  Swisspor este unul dintre renumitii producatori ai polistirenului expandat. Renumele si faima produselor sale a crescut de-a lungul timpului, astazi polistirenul expandat Swisspor fiind unul dintre cele mai apreciate materiale de termoizolatie. Astfel, MagConstructii detine o colaborare armonioasa cu cei mai faimosi producatori de materiale de constructii, oferindu-va astfel cel mai ieftin pret al polistirenului expandat Swisspor. Versatilitatea acestui termosistem conduce catre utilizarea acestuia in spatii interioare sau exterioare, menit sa promoveze conductibilitatea termica redusa si implicit, consumul redus de energie electrica, protectia peretilor mentinandu-i intr-o stare perfecta.

  Achizitionand la cele mai mici preturi polistiren expandat Swisspor disponibil in gama noastra de materiale de constructii veti avea si avantajele unei izolatii acustice, polistirenul expandat Swisspor fiind cel care va bara frecventa ridicata a zgomotelor si cu ajutorul caruia veti evita tot disconfortul. Polistirenul expandat Swisspor indeplineste toate standardele pentru a fi utilizat cu brio de cei care doresc sa beneficieze de avantajele celui mai performat termosistem achizitionat la cele mai mici preturi doar la MagConstructii.ro! Va oferim o solutie fiabila de izolatie a cladirilor, rezistenta la umiditate, compresiune si smulgere, rezistenta la temperaturi scazute, cat si la temperaturi ridicate, etc. Acum puteti sa opta pentru placile de polistiren expandat Swisspor la preturi avantajoase, astfel ca veti construi economisind!

  Peretii placati cu polistirenul expandat Swisspor achizitionat la cele mai mici preturi doar de la MagConstructii pot respira cu usurinta datorita compozitiei acestui sistem termoizolant care nu lasa fluctuatiile de apa sa se inflitreze in structura peretilor, este o imbracaminte perfecta pentru a va asigura de mentinerea optima a texturii cladirilor civile sau industriale. Mai mult decat atat, achizitionand polistirenul exandat Swisspor ieftin nu numai ca veti profita de toate avantajele expuse mai sus, ci veti putea nuanta peretii cladirilor cu orice tip de vopsea, in culorile preferate. Consideram polistirenul expandat unul dintre cele mai versatile materiale pentru izolatia cladirilor, acesta permitand utilizarea sa atat in exterior, cat si in interior. Marca Swisspor este una dintre cele mai apreciate de clientii MagConstructii, care sunt uluiti de micile preturi ale polistirenului expandat pe care il gasesc in gama noastra de materiale de constructii. Cu ajutorul nostru nu numai cladirile termoizolate vor beneficia de avantaje, ci si cei care le achizitioneaza, primul beneficiu fiind reprezentat de preturile mici ale placilor de polistiren expandat Swisspor.

  Magconstructii.ro va ofera preturi mici, calitate garantata!

pe pagină
Se afişează 1-10 din 13 articole
Se afişează 1-10 din 13 articole

- Descriere - Polistiren expandat

Datorita tehnologie moderne, polistirenul expandat reprezinta o noutate in domeniul termoizolatiilor. Polistirenul expandat vizeaza in primul rand confortul termic si acustic al constructiilor civile sau industriale, fiind utilizat atat pentru izolarea termica interioara, cat si pentru izolarea termica exterioara. Fiind izolatorul termic de inalta calitate, polistirenul expandat este unul dintre cele mai usoare sisteme de termoizolatie cu ajutorul carora puteti oferi constructiilor tot confortul termic de care au nevoie. In acest sens, este vizata reducerea consumului de caldura, deci reducerea costurilor de intretinere, pe care le puteti obtine achizitionand la cele mai mici preturi placile de polistiren expandat pe care MagConstructii le pune la dispozitia dumneavoastra.

Colaborarea noastra cu cei mai renumiti producatori ai placilor de polistiren expandat Austrotherm, Adeplast sau Swisspor ne ofera posibilitatea sa va oferim cea mai buna calitate a placilor de polistiren expandat la cele mai mici preturi. Multumirea clientilor nostri se realizeaza prin cel mai bun raport calitate-pret, astfel ca puteti avea singuranta faptului ca MagConstructii se regaseste printre putinele depozite care furnizeaza cele mai performante sisteme de termoizolatie la preturi incomtabile. Pentru a alege polistirenul expandat perfect nevoilor dumneavoastra, va oferim trei dintre cele mai calitative placi de termoizolatie cu un renume rasunator in domeniul materialelor de constructii. Astfel, puteti fi siguri de faptul ca veti achizitiona la cele mai mici preturi placile de polistiren expandat care isi vor mentine toate proprietatile de-a lungul timpului, fiind izolatorul termic perfect pentru locuinta dumnevoastra. Indiferent de marca polistirenul expandat pe care o preferati, acest izolator nu va permite infiltratiilor sa patrunda umezind structura constructie, are eficienta impotriva inghetului, dispune de proprietatea ignifuga si acustica in conformitate cu toate normele impuse de organele specializate in acest domeniu.

Intreaga experienta pe care o avem in domeniul furnizarii celor mai calitative materiale de constructii, ne-a ajutam sa obtinem un renume de top si astfel ne bucuram de cele mai multe aprecieri venite din partea clientilor care au achizitonat la cele mai mici preturi placi de polistren expandat de care se simt cu adevarat incantati. Astfel, noi suntem cei care va ofera cele mai cele mai ieftine materiale pentru implementarea celor mai eficiente sistemele de termoizolatie care vor oferi locuintei dumneavoastra toate avantajele viitorului. MagConstructii va ajuta sa construiti economisind, astfel ca alegerea pe care o veti face va fi realmente doar in avantajul dumneavoastra!