OSB/Tego  Conține 29 produse.

Subcategorii

 • OSB

  Nu stiti ce inseamna OSB? Aceasta denumire are origini englezesti, denumirea completa fiind cea de Oriented Strand Board. Acest tip de material de constructii este destinat proiectiilor din lemn, in special pentru interiorul sau exteriorul caselor ecologice cele care au revolutionat de ceva timp domeniul constructiilor conventionale din caramida, cat si pentru diferite tipuri de fabricatii precum cele ale cotainerelor destinate transportului marfurilor pe mare.

  Indiferent care este motivul pentru care cautati cel mai calitativ placaj OBS, la MagConstructii veti gasi nu numai calitate, ci si preturi destinate profitului fiecarui client. In domeniul constructiilor de actualitate, placajul OBS se afla la mare cautare datorita avantajelor pe care le ofera celor care il utilizeaza, in capatul acestei liste fiind pretul avantajos al acestuia. Chiar daca sunt doar placaje simple la prima vedere, placile OSB sunt perfecte pentru cei care doresc sa construiasca proiectii rezistente supuse procesului de modernitate. Astfel, veti opta pentru aceste materiale de constructii pe care le veti gasi la cele mai mici preturi doar la MagConstructii.ro - furnizorului nr.1 din Romania! Si, pentru a va demonstra ca toate cele spuse pana acum nu fac parte dintr-un exces de zel, ne-am propus sa prezentam cateva dintre multiplele avantaje pe care placile OSB ieftine furnizate de MagConstructii le pune la dispozitia clientilor care stiu sa aleaga intelept!

  Primul dintre avantajele acestui placaj OBS consta , asa cum deja v-ati dat seama, in preturile mici menite sa va aduca zambetul pe buze. In baza acestui lucru, trebuie sa fiti informati si in vederea calitatii sale. Desi beneficiaza de cel mai mic pret existent pe piata, placile OBS de la MagConstructii sunt de o calitate superioara, ocupand cel mai inalt nivel al performantei unui material de constructii folosit la placarea exterioara sau interioara a caselor. Cel de-al doilea avantaj al acestui tip de placaj OBS achizitionat la preturi ce combat orice viziune asupra costurilor ridicate este acela ca este simplu de montat, beneficiaza de elasticitate excelenta, este incadratat in cea mai inalta clasa de igiena si nu este atacat de daunatorii. Mai mult decat atat, veti achizitiona modele de placaj OBS ieftin care vor veni in ajutorul celor care doresc sa realizeze constructii moderne care sa beneficieze de confort termic si fonic ridicat creand un ambient perfect pentru a va oferi relaxarea de care veti avea nevoie dupa o zi incarcata.

  Placajul OBS ieftin va ajuta sa beneficiati de mai mult spatiu, intrucat grosimea peretilor exteriori pe care ii veti ridica cu ajutorul acestor placi au o latime redusa, ceea ce reprezinta un real avantaj pentru cei care doresc sa se destina intr-un spatiu larg. Modelele de OBS ieftine pe care le pune la dispozitia dumneavoastra beneficiaza de cele mai mici preturi de pe piata, iar ceea ce este important este modul in care sunt realizate pentru a va oferi siguranta calitatii si rezistentei lor. Obtinute din trei straturi de aschii orientate in cruce, placajele OBS ieftine sunt perfecte pentru cei care doresc sa construiasca rapid si inteligent casa de vis ce se va incadra, cu siguranta, in randul constructiilor demne de apreciat!

 • Tego

  Ai nevoie de un placaj tego ieftin, perfomant si rezistent? Vizezi pretul mic? Ai nevoie si de alte servicii? MagConstructii.ro este sursa de unde puteti achizitiona cele mai ieftine placi tego care va vor ajuta sa realizeati cofrarea betoanelor, sa le puteti utiliza in scopul finisarii structurilor de beton sau se le folositi pentru a placa suprafete alunecoase care permit diferitelor obiecte sa fie supuse acestei actiuni de deplasare involuntara (alunecare).

  La depozitul nostru de constructii vei gasi cele mai ieftine placi tego menite sa va ajute in realizarea proiectiilor cu cofrage pentru beton, finisarea suprafetei betonate sau placarea zonelor pe care obiectele aluneca cu precadere. Placile tego ieftine pe care vi le furnizam sunt obtinute din material lemnos, obtinut din cel mai calitativ lemn de plop. Desi placajul tego oferit de MagConstructii la preturi de nerefuzat este caracterizat de o suprafata lucioasa, acesta prin proprietatiile sale impiedica procesul de alucecare in cazul in care este folosit pentru zonele in care se produce alunecarea diferitelor obiecte. Mai mult decat atat, placa tego ieftina este atent lucrata pentru a va oferi toate avantajele de care aveti nevoie pentru a o folosi fara sa va temeti de degradarea texturii acesteia.

  Placajul tego la preturi ieftine, menite clientilor care stiu sa faca alegeri inteligente, este alcatuit din straturi de film fenolic care impreuna cu canturile acoperite vor impiedica cu acuratete factorii externi sa afecteze textura acestuia. Deci, puteti deduce faptul ca placajul tego din magazinul nostru online este rezistent la factorii de mediu agresivi precum ploaie, umiditate sau caldura, elemente naturale ce nu pot fi evitate.

  Cei mai mari constructori recomanda placajul tego, deoarece acesta este un material de constructii modern care aduce un val de avantaje celor care opteaza pentru utilizarea sa. In general, preturile placajului tengo variaza indreptandu-se de cele mai multe ori catre sume fabuloase, insa la MagConstructii preturile ieftine vor fi indreptate special catre clietii care isi doresc materiale de constructii menite succesului. Esenta din lemn de plop, canturile inchise pentru a oferi protectie impotriva infiltrarii apei, rezistenta la umiditate, caracteristica waterproof, rezistenta la incovoiere pe axa principala sau secundara sunt doar cateva dintre proprietatile placajului tego ieftin pe care il puteti gasi in magazinul nostru online - cel mai performat depozit de materiale de constructii care va ajuta sa economisiti timp, energie si resurse financiare insemnate.

  Ai nevoie de un anumit tip de placaj tego? Nimic nu este mai simplu! Cu ajutorul celui mai renumit depozit de materiale de constructii orice preferinta va este indeplinita! In categoria tego veti putea gasi diferite modele de placaj la cele mai uluitoare preturi care vor varia in functie de grosimea acestui placaj. De exemplu, puteti achizitiona la un pret ieftin cel mai gros tip de placaj tego, cel de 21 mm. In comparatie cu alte depozite fizice, MagConstructii vine cu avantajului achizitionarii placajului tego ieftin intr-o maniera supusa modernitatii - shoppingul online! Profitati de ofertele cu preturi avantajoase si optati pentru calitate garantata! MagConstructii.ro isi deschide portile pentru toti cei care vor cauta performanta si calitate la preturi care vor surprinde in permanenta!

 • Tego antiderapant

  Daca doriti sa utilizati solutii moderne atunci cand doriti sa construiti propria locuinta sau in cazul in care doriti sa o reamenajati, MagConstructii va intampina cu cele mai mici preturi ale materialelor de constructii de care veti avea nevoie. In plus, aici veti gasi o solutie moderna, o tehnica noua si eficienta pentru a scapa de finisajul cofragelor din beton. Tego antiderapant ieftin este solutia pe care noi o oferim pentru a va scapa de alte costuri si activitati care vor implica mai mult timp necesar realizarii finisajului betonului. Folosind placile de tego antiderapante ieftine pe care MagConstructii.ro vi le ofera, veti crea rapid un design inedit modern prin solutii inteligente.

  Placile tego antiderapante ieftine au si alte intrebuintati precum acoperirea suprafetelor remorcilor sau platformelor autovehiculelor pentru transportul marfurilor, oferindu-le acestora o fixare rapida. ! Mai mult decat atat, pentru a avea siguranta de a nu aluneca pe diferite suprafete lucioase ale podelelor, puteti opta pentru tego antiderapant, aceste placi ieftine fiind obtinute din furnir de fag, un material lemnos acoperit cu film fenolic , fata fiind antiderapanta,iar spatele neted. Pe magconstructii.ro veti gasi placi tego antiderapant la cele mai ieftine preturi, modele inedite, in functie de propriile preferinte, diferentele constand in grosimea placilor de tego antiderapant pentru care veti opta. Noi va oferim varietate, preturi ieftine, profesionalism si eficienta, toate acestea regasindu-se in fiecare model de tego antiderapant ieftin pe care il oferim spre bucuria clientilor nostri. Pentru noi nu conteaza cantitatea, ci conteaza calitatea si satisfacerea optiunilor dumneavoastra!

  Astfel, am decis ca drumul spre performanta consta in furnizarea materialelor de constructii la cele mai ieftine preturi, iar acest lucru s-a amortizat rapid in renumele pe care il poarta cu mandrie astazi MagConstructii.ro - furnizorul nr.1 de materiale de constructii la cel mai mic pret, aici intrand si categoria de tego antiderapant ieftin pe care o recomandam cu mare incredere. De asemenea, acest pretul placilor tengo antiderapante se va amortiza si el intr-un timp extrem de scurt, beneficiile fiind doar de partea celor care vor alege inteligent! In functie de grosime si latime, placile tego antiderapante pot diferi ca si preturi, insa chiar si asa costurile vor fi foarte mici, intrucat la MagConstructii preturile ieftine ale materialelor de constructii va vor intampina oricand veti alege sa achizitionati intr-o maniera moderna, prin intermediul shoppingului online.

  Mai mult decat atat, acest tego antiderapant ieftin pe care il punem la dispozitia clientilor nostri beneficiaza de toate standardele impuse de catre producator, astfel puteti avea certitudinea ca veti opta pentru acest un produs regasit la cel mai inalt nivel al calitatii! In plus, ceea ce oferim clientilor nostri sunt avantajele obtinerii placilor tego antiderapant la cel mai ieftin pret existent pe piata romaneasca! Clientii MagConstructii au principii de top, iar noi vom viza in orice moment mentinerea acestora cu ajutorul serviciilor profesionale pe care le punem in permanenta la dispozitia acestora.

 • Placa galbena

  Ai nevoie de un placaj tego ieftin, perfomant si rezistent? Vizezi pretul mic? Ai nevoie si de alte servicii? MagConstructii.ro este sursa de unde puteti achizitiona cele mai ieftine placi tego care va vor ajuta sa realizeati cofrarea betoanelor, sa le puteti utiliza in scopul finisarii structurilor de beton sau se le folositi pentru a placa suprafete alunecoase care permit diferitelor obiecte sa fie supuse acestei actiuni de deplasare involuntara (alunecare).

  La depozitul nostru de constructii vei gasi cele mai ieftine placi tego menite sa va ajute in realizarea proiectiilor cu cofrage pentru beton, finisarea suprafetei betonate sau placarea zonelor pe care obiectele aluneca cu precadere. Placile tego ieftine pe care vi le furnizam sunt obtinute din material lemnos, obtinut din cel mai calitativ lemn de plop. Desi placajul tego oferit de MagConstructii la preturi de nerefuzat este caracterizat de o suprafata lucioasa, acesta prin proprietatiile sale impiedica procesul de alucecare in cazul in care este folosit pentru zonele in care se produce alunecarea diferitelor obiecte. Mai mult decat atat, placa tego ieftina este atent lucrata pentru a va oferi toate avantajele de care aveti nevoie pentru a o folosi fara sa va temeti de degradarea texturii acesteia.

  Placajul tego la preturi ieftine, menite clientilor care stiu sa faca alegeri inteligente, este alcatuit din straturi de film fenolic care impreuna cu canturile acoperite vor impiedica cu acuratete factorii externi sa afecteze textura acestuia. Deci, puteti deduce faptul ca placajul tego din magazinul nostru online este rezistent la factorii de mediu agresivi precum ploaie, umiditate sau caldura, elemente naturale ce nu pot fi evitate.

  Cei mai mari constructori recomanda placajul tego, deoarece acesta este un material de constructii modern care aduce un val de avantaje celor care opteaza pentru utilizarea sa. In general, preturile placajului tengo variaza indreptandu-se de cele mai multe ori catre sume fabuloase, insa la MagConstructii preturile ieftine vor fi indreptate special catre clietii care isi doresc materiale de constructii menite succesului. Esenta din lemn de plop, canturile inchise pentru a oferi protectie impotriva infiltrarii apei, rezistenta la umiditate, caracteristica waterproof, rezistenta la incovoiere pe axa principala sau secundara sunt doar cateva dintre proprietatile placajului tego ieftin pe care il puteti gasi in magazinul nostru online - cel mai performat depozit de materiale de constructii care va ajuta sa economisiti timp, energie si resurse financiare insemnate.

  Ai nevoie de un anumit tip de placaj tego? Nimic nu este mai simplu! Cu ajutorul celui mai renumit depozit de materiale de constructii orice preferinta va este indeplinita! In categoria tego veti putea gasi diferite modele de placaj la cele mai uluitoare preturi care vor varia in functie de grosimea acestui placaj. De exemplu, puteti achizitiona la un pret ieftin cel mai gros tip de placaj tego, cel de 21 mm. In comparatie cu alte depozite fizice, MagConstructii vine cu avantajului achizitionarii placajului tego ieftin intr-o maniera supusa modernitatii - shoppingul online! Profitati de ofertele cu preturi avantajoase si optati pentru calitate garantata! MagConstructii.ro isi deschide portile pentru toti cei care vor cauta performanta si calitate la preturi care vor surprinde in permanenta!

pe pagină
Se afişează 1-10 din 29 articole
Se afişează 1-10 din 29 articole

- Descriere - OSB/Tego

MagConstructii va ajuta sa fiti persoane care vor pune accent pe cel mai pun raport calitate-pret! Punandu-va la dispozitie materiale de constructii precum tego, tego antiderapant, placa galbena si placi de OSB, Magconstructii va ofera implicit cea mai rentabila achizitie, intrucat la noi veti beneficia de cele mai mici preturi ale materialelor mentionate anterior. In general, tego este un material folosit in cofrarea si decofrarea constructiilor, putand fi utilizat si pentru a realiza finisajului betonului. Tego are o predispozitie marita la umezeala, este un material special destinat constructiilor si menit sa produca imediat avantajele utilizarii sale.

Insa, pentru ca performanta face parte din aria noastra de activitati, va oferim cel mai ieftin tego antiderapant auto, o solutie inteligenta utilizata pentru placarea remorcilor, puntilor interioare ale camioanelor, platformelor, etc. Cunoscut sub denumirea si de tego antiderapant auto, acest material are fata antiderapanda, iar spatele foarte neted. Astfel, transportul auto al diferitelor obiecte nu va mai reprezenta o problema in ceea ce priveste miscarea( alunecarea) acestora pe toata durata transportului, intrucat tego antiderapant auto isi va indeplini cu brio sarcinile. MagConstructii.ro este cel care dispune de cel mai mic pret pentru tego antiderapant auto sau tego clasic, solutii ideale pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra!

Mai mult decat atat, gama noastra de materiale de constructii va ofere si placile OSB ieftine sau placile galbene. Placajul cu OSB este cea mai moderna solutie pentru casele din viitor, intrucat este un material extrem de calitativ ce combate orice factori daunatori. Utilizand placajul OBS la preturile incombatabile pe care MagConstructii le pune la dispozitia dumneavostra, veti avea parte de o constructie rezistenta si demna de apreciat. In plus, tot la noi veti gasi online cele mai ieftine placi galbene ce au menirea de o oferi o mai buna sustinere cofragelor ce ingradesc stalpii de beton ai cladirilor aflat in procesul de constructie.

Cu Magconstructii veti avea parte de servicii de top si cele mai mici preturi ale materialelor de constructii menite sa va ofere constructii rezistente peste care pot trece generatii intregi. Durabilitatea si rezistenta oricarei constructii va sta in permanenta in calitatea materialelor de constructii utilizate in crearea acesteia, iar noi nu numai ca oferim cele mai calitative produse, ci va punem la dispozitie intreaga gama la cele mai mici preturi existente pe piata. Cu MagConstructii orice dorinta va este indeplinita! Achizitionati la cele mai mici preturi tego antiderapant auto, tego clasic, placi Obs sau placi galbene si aveti parte de tot ceea ce inseamna modernitate in domeniul constructiilor! MagConstructii reprezinta cea mai buna alegere!