Vata minerala din sticla  Conține 3 produse.

Subcategorii

 • Vata ISOVER

  Va oferim vata minerala de sticla Isover la cele mai mici preturi, materiale de termoizolatie menite sa va ofere confort termic, protectie impotriva umezelii, cat si protectie acustica impotriva frecventelor cu un grad ridicat de frecvente. MagConstructii este furnizorul nr.1 de materiale de constructii ieftine, preturile noastre fiind imbatabile. Ne pasiuneaza grija pentru clientii nostri, iar din acest motiv obiectivul principal asupra caruia ne indreptam atentia este acela de a-i surprinde de fiecare data cu cele mai mici preturi ale materialelor de termoizolatie care ii vor ajuta sa construiasca, sa renoveze sau sa modernizeze locuinta cu cele mai noi si avantajoase tehnici pentru casa lor.

  Daca sunteti in cautarea unui termoizolator pentru plansee, suprafetele interioare sau exterioare ale peretilor, plafoane false sau poduri, va punem la dispozitie o gama variata de vata minereala de sticla ieftina Isover alcatuita din saltele comprimate si rulate sau placi, din vata minerala de sticla simpla sau vata minerala de sticla caserata cu folie de aluminiu. Toate aceste tipuri de vata minerala de sticla Isover au preturi avantajoase, ele incadrandu-se in categoria celor mai apreciate materiale de termoizolatie, aducand beneficii pe termen lung si foarte lung. Vata Isover ieftina este o investitie ideala pentru cei care doresc sa camufleze cladirile civile sau industriale cu un termoizolator eficient ce va proteja constructia, oferindu-i un climat termic interior calduros, astfel incat toti cei care opteaza pentru realizarea de sisteme pentru termoizolatie cu vata Isover ieftina vor avea parte de avantajele consumului redus de caldura si vor proteja constructia impotriva umezelii si a aparitiei ciupercilor si fungilor, etc.

  In plus, vata Isover la cele mai mici preturi va aduce si avantajul unei montari rapide, ea fiind foarte flexibila si usor de manipulat si reprezentand cea mai rentabila metoda de termoizolatie din actualitatea curenta. Tot mai multi proprietari apleaza la aceasta tactica, iar noi le oferim cele mai mici preturi pentru vata de sticla Isover, intrucat multumirea si satisfacerea preferintelor lor reprezinta prioritatea magazinului nostru de materiale de constructii ce beneficiaza de cel mai bun raport calitate - pret.

  Si, un beneficiu de pe urma caruia puteti profita in urma achizitionarii rulorilor sau placilor de vata minerala de sticla Isover este acela ca majoritatea acestor termoizolatori sunt caracterizati de proprietatea ignifuga, ceea ce inseamna ca nu sunt inflamabili, deci o sa va ofera siguranta in cazul incendiilor. In plus, puteti beneficia de cele mai mici preturi pentru vata Isover apeland la cei care va ajuta sa construiti economisind - MagConstructii.ro! Suntem mereu alaturi de dumneavoastra!

 • Vata URSA

  Aveti nevoie de un termoizolant special incadrat in gama celor ofera protectie termica si acustica ridicata? Vata minerala din sticla Ursa este izolatorul perfect cu regim special fata de toate celelalte sisteme de termoizolatie pe care le veti gasi in gama noastra cu produse la cele mai mici preturi. MagConstructii se incadreaza in categoria celor mai renumite depozite de materiale de constructii, insa diferenta consta in faptul ca el va ajuta sa achizitionati cea la cele mai mici preturi vata minerala de sticla Ursa, un izolator cu totul si cu totul special.

  In actualitate, avem tot mai mult nevoie de un ambient linistit si placut in spatiile in care locuim sau lucram. Daca temperatura interioara este prea scazuta si zgomotul este prea deranjant, nu ne vom putea concentra asupra jobului sau nu ne vom putea relaxa dupa o zi de lucru extenuanta. Tocmai de aceea, noi va oferim o solutie ideala - vata minerala Ursa ieftina din sticla! Prin urmare, alegand vata Ursa la cele mai mici preturi oferite de MagConstructii conditii corespunzatoare de relaxare, cat si de lucru. In gama noastra de vata Ursa ieftina veti gasi modelul perfect din punct de vedere al dimensiunilor pe care le preferati. Astfel, cu cat grosimea izolatorului este mai mare, cu atat veti putea beneficia de un confort termic si acustic mai ridicat, iar Vata Ursa la preturi de nerefuzat va va oferi toate aveste avantaje. Ea este special conceputa pentru a fi utilizata pe suprafete precum plansee, acoperisuri inclinate, tavane suspendate, sub pardoseala sau intre grinzile de lemn si planseu.

  De exemplu, pentru a observa mai bine utilitatea rulourilor de vata Ursa ieftine pe care le veti gasi numai la MagConstructii, imaginati-va cum mansardele au devenit astazi spatii de locuit perfecte atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Pentru a beneficia de tot confortul termic in acest spatiu, calea ideala spre aceasta fericire consta in alegerea modelului de izolator termic perfect, iar noi va garantam faptul ca vata minerala de sticla Ursa este solutia optima pentru nevoile dumneavoastra! Exemple pot continua! Astfel, veti cumpara vata minerala Ursa la preturi de nerefuzat, intrucat la MagConstructii preturile ieftine combat orice concurenta! Cu noi, veti gasi calea perfecta pentru a oferi locuintei dumneavostra cea mai performanta izolatie care va va oferi inca din prima clipa plusul de confort la care demult visati!

  MagConstructii este depozitul cu cele mai ieftine materiale de constructii pe care le pune la dispozitia dumneavoastra permanenta, astfel ca oricand veti dori sa optati pentru orice model de vata minerala de sticla Ursa sa o puteti achizitiona cu doar cateva clickuri. Magconstructii - solutii ieftine pentru case moderne! Cu noi performanta sistemelor de termoizolatie nu isi va gasi niciodata sfarsitul!

Se afişează 1-3 din 3 articole
Se afişează 1-3 din 3 articole

- Descriere - Vata minerala din sticla

Vata minerala din sticla reprezinta un izolator menit sa aduca confort termic si acustic, cat si siguranta in caz de incediu. Mai mult decat atat, si umiditatea interioara este o problema cu care se confrunta tot mai multi dintre proprietari, insa daca alegi sa beneficieze de avantajele unui izolator termic care va bara in mod constant aparitia mucegaiului sau a ciupercilor pot opta pentru vata minerala de sticla ieftina pe care o avem in categoria noastra de materiale de constructii pentru sisteme de termoizolatii.

Te regasesti in cautarea izolatorilor din vata minerala de sticla ieftini? MagConstructii reprezinta cea mai buna alegere! Aici vei gasi avantajele unor izolatori termici pentru exterior si interior prezentati de vata minerala de sticla obtinuta din fire minerale, deci puteti realiza fara alte argumente ca aceasta este un izolator ecologic. In plus, acest vata minerala de sticla ieftina este un izolator termic ce detine proprietatea fonoabsorbanta la un nivel inalt de frecvente ceea ce va permite sa beneficiezi de relaxare chiar si atunci cand zgomotele sonore inalte isi fac aparitia.

In gama noastra de cu cele mai mici preturi pentru izolatori termici vei gasi tipurile de vata minerala din sticla ieftine special utilizate pentru a oferi sisteme de termoizolatie performante pardoselilor, peretilor exteriori, peretilor interiori, planseelor sau mansardelor. Cele doua tipuri de vata minerala de sticla ieftine pe care vi le oferim sunt de tipul Isover si Urda, doua dintre cele mai recunoscute marci care vizeaza performanta si caliatea acestor sisteme de termoizolare a cladirilor civile sau industriale. Noi va oferim cele mai mici costuri ce implica raportul dintre calitate performanta -pret al vatei minerale de sticla, avand cele mai mari performante acustice. Noi garantam intotdeuna cele mai mici preturi pentru izolatorii termici precum vata minerala de sticla, iar dumneavoastra va veti bucura de cele mai mari avantaje ale unor sisteme termoizolante de top! Alegeti inteligent si construiti rapid cu ajutorul materialelor de constructii marca MagConstructii la cele mai ieftine preturi!

Magconstructii.ro este furnizorul ideal pentru sistemele de termoizolatii ieftine, intre ele regasindu-se si faimoasa vata minerala din sticla la preturi de nerefuzat! Garantam intotdeauna cele mai bune preturi ce combat orice concurenta! Ajutorul nostru va ramane disponibil oricand, iar dumneavoastra nu va trebui sa trebui decat sa faci alegerea potrivita!