Swisspor EPS60

Pret/bax, TVA inclus

SWISSPOR EPS 60 Placi de polistiren expandat obtinute prin procesarea polistirenului expandabil ignifugat. Placi de polistiren, rectangulare, cu suprafata neteda, fara denivelari si abateri dimensionale in afara celor prescrise. Placi detensionate care nu vor lucra in timp, evitandu-se astfel formarea fisurilor.
Domenii de utilizare: Termoizolatie la sarpante din lemn, plafoane suspendate sub acoperisuri sau sub plansee dispuse peste spatii reci, izolatia peretilor despartitori, pereti exteriori in structuri usoare, intre grinzi sau corni in sistem protejat, la rosturi de dilatatie.
Avantaje: Este usor de manipulat si de prelucrat. O buna capacitate de difuzie, ceea ce inseamna ca nu permite trecerea apei, dar permite trecerea vaporilor de apa datorita microporozitatii sale. in consecinta peretele poate respira si nu va fi umed Permite aplicarea vopselelor acrilice (numai cele fara diluanti). Are cea mai buna eco-eficienta, produsul avand un aport important in conservarea energiei si a protejarii mediului.
grosime 20mm - 24 buc/bax, 12mp/bax
grosime 30mm - 16 buc/bax, 8mp/bax
grosime 50mm - 10 buc/bax, 5mp/bax
grosime 100mm - 5 buc/bax, 2.5mp/bax

In functie de cantitate si adresa de livrare, MAGCONSTRUCTII va poate oferi gratuit transportul la locatie.
Cere acum o oferta pentru a beneficia de cel mai bun pret!

Densitate 60
Tip preț bax

30 alte produse din aceeași categorie