Swisspor EPS80

44,00 lei

Pret/bax, TVA inclus

SWISSPOR EPS 80 Placi de polistiren expandat obtinute prin procesarea polistirenului expandabil ignifugat. Placi de polistiren, rectangulare, cu suprafata neteda, fara denivelari si abateri dimensionale in afara celor prescrise. Placi detensionate care nu vor lucra in timp, evitandu-se astfel formarea fisurilor.
Domenii de utilizare: Produs special, destinat utilizarii in cadrul sistemelor compozite de izolare termica la exterior pe baza de polistiren expandat atat la cladirile noi cat si la reabilitarea celor vechi. La termoizolarea peretilor cortina, in sistem ventilat.
Avantaje: Este usor de manipulat si de prelucrat. Este imputrescibil nefiind afectat fizic de umezeala, nu necesita bariera antivapori. O buna capacitate de difuzie, ceea ce inseamna ca nu permite trecerea apei, dar permite trecerea vaporilor de apa datorita microporozitatii sale. in consecinta peretele poate respira si nu va fi umed. Permite aplicarea vopselelor acrilice (numai cele fara diluanti). Are cea mai buna eco-eficienta deoarece procesele de obtinere nu sunt mari consumatoare de energie.
grosime 20mm - 24 buc/bax, 12mp/bax
grosime 30mm - 16 buc/bax, 8mp/bax
grosime 50mm - 10 buc/bax, 5mp/bax
grosime 100mm - 5 buc/bax, 2.5mp/bax

In functie de cantitate si adresa de livrare, MAGCONSTRUCTII va poate oferi gratuit transportul la locatie.
Cere acum o oferta pentru a beneficia de cel mai bun pret!
Densitate 80
Tip preț bax

30 alte produse din aceeași categorie